Join the Conversation

To sign in, use your existing MySonicWall account. To create a free MySonicWall account click "Register".

TZ215 , 3 of them, all stopped listening on the management ports???

Hi All,

We have 3 old TZ215 (out of support) that seem to be operating fine but we cannot connect to them via HTTPS , they all worked fine up until recently .

All these devices do is hold up a site-to-site VPN. We are hoping to replace these devices but as we cannot log on to get a recent backup we are a little stumped.

We have an older Sonicwall (TZ190) which doesn't exhibit this problem, so the issue seems restricted to the TZ215.

Is anyone aware of something that could cause this?

Thanks

Jamie

Category: Entry Level Firewalls
Reply

Best Answer

Answers

  • shiprasahu93shiprasahu93 Moderator

    Hello @JamieFuller,

    Welcome to the SonicWall community.

    Are you accessing the firewall from LAN or WAN? Also, what error message do you see on the browser while accessing them?

    Has there been any change with the management port numbers?

    Are you able to access them over SSH?

    Thanks!

    Shipra Sahu

    Technical Support Advisor, Premier Services

  • JamieFullerJamieFuller Newbie ✭

    Hi Shipra,

    Thanks for asking, we get "ERR_CONNECTION_RESET" error on the HTTPS, either via LAN or WAN port.

    2 of the devices seem to have SSH disabled as they simply reject SSH connections. however the 3rd gives a different error

    "ssh_exchange_identification: read: Connection reset"

    I have googled but cannot find an appropriate solution.

    Thanks again

    Jamie

Sign In or Register to comment.