Join the Conversation

To sign in, use your existing MySonicWall account. To create a free MySonicWall account click "Register".

Problem retrieving AD Group Members

Frank76Frank76 Newbie ✭
edited August 14 in Mid Range Firewalls

Hi, first message here, Hope it's in the right place.

I have a problem retrieving an Active Directory Group members

Some specific users are displayed as a very long string instead of the usual "CN=Jhon Doe..."

So the policies defined for that group do not apply to theses users because of that problem.

Theses users all have the "Domain Users" group set as the primary group in AD.

Any Ideas ?


My Config info :

Model: NSA 4600

Product Code: 10105

Firmware Version: SonicOS Enhanced 6.5.1.5-6n

Safemode Version: SafeMode 6.1.0.11

ROM Version: SonicROM 5.4.1.2

Category: Mid Range Firewalls
Reply

Answers

  • Frank76Frank76 Newbie ✭

    anyone ?

  • Hey @Frank76,

    I am not sure if this will help, but you can give it a try.

    Please re-import the group from the AD, but when you do, please select the option "No domains (imported user group objects will match the named groups in any domain)" under the 'Handling of the imported user groups' domains:' section

    Use this group under the policies created and then give it a test.

    Also, we had re-structured the LDAP integration on 6.5 version. I would suggest upgrading to 6.5.4.6 and then giving it a try.

    Thanks!

    Shipra Sahu

    Technical Support Advisor, Premier Services

  • Frank76Frank76 Newbie ✭

    Hi,

    I tried your solution but problem is still there.

    I'll ask if we can updateour SonicWall version.

    thanks for your help

  • Sure, no problem. Keep us posted.

    Shipra Sahu

    Technical Support Advisor, Premier Services

Sign In or Register to comment.