Join the Conversation

To sign in, use your existing MySonicWall account. To create a free MySonicWall account click "Register".

Bug report - Login Portal (Community SonicWall)

brunogabrielbrunogabriel Newbie ✭
edited February 11 in Water Cooler

I think bug report can be reported in this section, correct me if I am wrong.

I'm having a lot of issues logging in on my computer.

Another problem is that I have two-factor authentication on the MySonicWall account, but when I log in I get three codes at once in my email and the last one never works.


Category: Water Cooler
Reply

Comments

  • MicahMicah Administrator

    Hey @brunogabriel,

    You are in the right spot. OK, to make sure I understand, it sounds like you are seeing two consistent issues with logging into the forums:

    1. When logging in you receive an error "Whoops! Invalid Client redirect" and have to log in again.
    2. When going through mysonicwall.com (with 2fa turned on) the first code sometimes doesn't work and you have to re-send a 2nd or 3rd time.

    If I misunderstood you please let me know. Let me chase down these issues and update you when I have a solve.

    Self-Service Sr. Manager at SonicWall. Say "hi" by tagging me at @micah.

  • That's correct.

    I was just able to login without any problems last night. UTC -03

  • TerriOTerriO Newbie ✭

    Hey @Chris


    I'm seeing this issue too.

  • Patrick505Patrick505 Newbie ✭

    I had an issue with getting two 2FA emails at once and just the first one worked - but that has stopped now, so keep up the good work ...Thank you

Sign In or Register to comment.