Join the Conversation

To sign in, use your existing MySonicWall account. To create a free MySonicWall account click "Register".

SonicOS 7 GUI is missing (migrated config)

ThKThK Cybersecurity Overlord ✭✭✭

The source TZ400 with 6.5.4.9-93 was migrated with the Webtool on MYSW. The target is a fresh unregistered TZ370. The migration was made to Firmware Base 7.0.1-5050. Started the 370 out of the box upgraded with 7.0.1-5050 after reboot. I imported the migrated config. Reboot finished this. Login page error:

https://192.168.47.254:444 opens the classic Gui, which runs without issue.

How can i switch to Gen7 UI.

https://192.168.47.254:444/sonicui/7/login/ or ... /7/#/ does not work too

I realy wonder why, because this is the first where this happened among 5 different TZ i migrated since last month the same way ...


--Thomas 🙄

Category: Mid Range Firewalls
Reply

Best Answer

  • CORRECT ANSWER
    BWCBWC Cybersecurity Overlord ✭✭✭
    Answer ✓

    @ThK did you checked the internal settings, is the Option "SonicUI7 as default management GUI" enabled, which is the default?

    --Michael@BWC

Answers

  • ThKThK Cybersecurity Overlord ✭✭✭

    @BWC thank you but ...

  • ThKThK Cybersecurity Overlord ✭✭✭
    edited March 10

    @BWC

    you made my day ;

  • BWCBWC Cybersecurity Overlord ✭✭✭

    @ThK I was hoping that your private statement was true and Dmitriy took the Gen7 UI on it's way out with him, but I guess we cannot have it all. 🙄

    --Michael@BWC

Sign In or Register to comment.