Join the Conversation

To sign in, use your existing MySonicWall account. To create a free MySonicWall account click "Register".

NSM Template errors

FrannacFrannac Newbie ✭
edited November 17 in Network Security Manager

Anyone else using NSM Templates and CFS ? Noticing some weirdness on my end. When creating new CFS policy and profile, everything looks 100%. As soon as as save and apply the template, the following happens.

I have checked this multiple times, deleted templates and recreated new ones, it happens every time.

Are errors and issues also logged via the mysonicall -> support page ? ( there's only a option from GMS )

Or does NSM have a dedicated support channel ?


Thank you

Category: Network Security Manager
Reply

Answers

  • LarryLarry Cybersecurity Overlord ✭✭✭

    Following...

  • Hi @FRANNAC,

    Thank you for visiting SonicWall Community.

    I'm using NSM and doing all sort of testing. I tried what you said and seems to work for me. Here is the screenshot for your reference.


    Regards

    Saravanan V

    Technical Support Advisor - Premier Services

    Professional Services

  • FrannacFrannac Newbie ✭

    As stated, I have tested this multiple times, and it happens every time.

    Why would option 64 duplicate so many times ?

  • FrannacFrannac Newbie ✭

    @Saravanan I think I found the issue. Don't know how it missed it.

    As soon as you make an edit to the CFS profile object in question, it blows up.

  • @Frannac - Were you able to get the error eradicated?

    Regards

    Saravanan V

    Technical Support Advisor - Premier Services

    Professional Services

  • FrannacFrannac Newbie ✭

    @Saravanan

    I'll test a bit more, and get back to you.

  • Sure, thanks @Frannac.

    Regards

    Saravanan V

    Technical Support Advisor - Premier Services

    Professional Services

  • FrannacFrannac Newbie ✭
    edited November 20

    Hi @Saravanan

    I am able to constantly replicate the error on my side. In fact, the error always happens.

    I tried managing settings directly on a singe firewall, and this is what happens :

    I deleted an cleared all CFS policies and CFS objects, created new one from scratch, which was trippled checked before deploying, and this happens:

    Why is this happening ?

  • @FRANNAC - Sorry to hear that the issue still persists. I'm unsure and I feel that we'll have to work on this in real-time. Do you have time to approach our support team and seek for further help on this? Please refer below weblink for support contact number based on your region.

    Have a good one!!!

    Regards

    Saravanan V

    Technical Support Advisor - Premier Services

    Professional Services

  • FrannacFrannac Newbie ✭

    Will work with support on this one.

    Thanks for the assist.

  • Sure, anytime @FRANNAC.

    Regards

    Saravanan V

    Technical Support Advisor - Premier Services

    Professional Services

Sign In or Register to comment.